Professionele microscopen

Topmateriaal voor ervaren gebruikers

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Novex 86.091-DFLED donkerveldmicroscoop

11 okt. 2018
“Novex b trinoculair B86091DF-led is een prima microscoop, vooral in de praktijk en snel om te zetten van donkerveld naar helderveld.”
Novex 86.091-DFLED donkerveldmicroscoop

Bresser Science TRM 301 40-1000x trino microscoop

6 nov. 2014
“De prijs-kwaliteit-verhouding is ideaal voor een microscoop met deze kwaliteit objectieven. De bediening verloopt soepel, evenals de scherpstelling en het apparaat is lekker zwaar en robuust. De mogelijkheid om de oculairen los van elkaar scherp te stellen is ideaal als je niet met beide ogen even scherp kunt zien. De condensor is wat krakkemikkig gemaakt en als je de stelschroef te los draait, dan valt het ding gewoon naar beneden, dus oppassen! De intensiteit van de verlichting valt ook wat tegen bij sterkere vergrotingen, zelfs met het diafragma helemaal open. De hoeveelheid meegeleverde immersie-olie had wel wat meer mogen zijn. De constructie om het oculair te draaien is typisch Bresser: ook wat krakkemikkig. Het zwart-wit gekopieerde vod dat handleiding heet doet niet erg professioneel aan.”
Bresser Science TRM 301 40-1000x trino microscoop

Euromex NexiusZoom Bino met enkelarm zwenkstatief

13 aug. 2014
“De microsscope geeft een goed beeld op solderingen van PCB's. Wel zou het fijner zijn als de vergroting wat lager was, bv van 5 tot 22.5 ipv 10 tot 45. Maar 10 is ook goed te doen. Let op. er zit geen verlichtingsring bij. Ik heb er 1 van een goedkope USB microscope voor gebruikt. Een ring is het beste ivm. weining slagschaduw. (Dat zou best meegeleverd mogen worden...).”
Euromex NexiusZoom Bino met enkelarm zwenkstatief